Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ PSYCHEDELIC TRANCE ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ, ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ..

Αμέτρητοι κόσμοι σαν τη Γη περιμένουν να τους ανακαλύψουμε. Δισεκατομμύρια πλανήτες έχουν συνθήκες που ευνοούν την εμφάνιση ζωής, ισχυρίζονται οι επιστήμονες ψάχνοντας την μεγάλη απάντηση! Όμως κοιτάμε σωστά;
Δυστυχώς, όλοι γνωρίζουμε για τους πλανήτες αναλύοντας την τρισδιάστατη μορφή τους. Αυτήν που βλέπουν τα μάτια μας. Υπάρχουν όμως πολλές εξωτερικές διαστάσεις στην νοημοσύνη του σύμπαντος.


Γνώσεις που δεν μας διδάχτηκαν αλλά που -όπως πολλοί ισχυρίζονται- παραμένουν αποθηκευμένες στα συστήματα της μνήμης μας γενετικώς, μέχρι μια φυσιολογική ακουστική αντίδραση να τις προσεγγίσει και να μας αφυπνίσει σιγά σιγά.
Όσο περίεργο και αν σας ακούγεται με αυτό το project, ασχολήθηκαν και πολλά σχήματα και μουσικοί δημιουργοί της psychedelic σκηνής. Ονόματα όπως ο Orion ή οι Pleadians ή οι Αstral Progection οι Invisible Reality κ.α. δεν δείχνουν τυχαία... ούτε κάποια psychedelic trance albums όπως τα Novacron, The Secrets Of Meditation, Psychedelic Universe, Time 4 revolution, Lost in time κ.α.
Ψάχνοντας βαθύτερα σε κάποιες αρμονικές ζώνες ηχο-πληροφοριών που πάλλονται βαθιά μέσα σε μία άκρως διαφωτιστική και υπέρ-κινητική πολύ-διαστατική ακουστική, κάποιοι δημιουργοί θέλησαν να εισβάλουν στο χώρο του εγκεφάλου μας, μόνο και μόνο για να μας προκαλέσουν ουράνιες αισθήσεις ευφορίας με περιστασιακές μακρινές μεταδόσεις μεταβαλλόμενων αρμονικών ήχων, που ταξιδεύουν στο απέραντο μεμβρανικό σύμπαν. Ίσως, γιατί στο ηλιακό μας σύστημα, εκτός από τους γνωστούς εννέα πλανήτες μπορεί να υπάρχουν και άλλοι που όντας μόνον σε μεταγενέστερη διάσταση θα μας αποκαλυφθούν!
 

Γενικά, ο χώρος που βλέπουμε έχει τρεις διαστάσεις: το μήκος, το πλάτος και το ύψος . Αν και τα μάτια μας βλέπουν επίπεδα ή δισδιάστατα (μήκος και πλάτος δηλαδή), ο εγκέφαλός μας ξεκλειδώνει το τρίτο στοιχείο, το βάθος της οπτικής μας, αναγνωρίζοντας το σαν όγκο!
Πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι βιώνουμε εγκεφαλικά και τη τέταρτη διάσταση του χρόνου με την αναδρομική μνήμη μας (με το να θυμόμαστε πράγματα δηλαδή). Οπότε, οι πλανήτες του Ηλιακού μας συστήματος είναι τετρασδιάστατοι και τους ‘’ψευτοβλέπουμε’’ έτσι βάση της καταγραφής των χρονικών μεταβολών τους!
Βασισμένοι στη θεωρία των χορδών, μερικοί επιστήμονες προτείνουν ότι οι γνωστές μας τέσσερις διαστάσεις είναι ελεύθερες, ενώ οι υπόλοιπες έξι-επτά είναι τυλιγμένες μεταξύ τους τόσο σφιχτά που δεν είναι ορατές ακόμα και με τα πιο ισχυρά όργανα.
Μια δεύτερη ερμηνεία της πολύ-διαστατικότητας ωστόσο είναι ότι οι επιπλέον διαστάσεις δεν είναι πάντα τυλιγμένες, όμως δεν μπορούμε να τις παρατηρήσουμε γιατί απλά δεν είμαστε ελεύθεροι να κινηθούμε μέσα σε αυτές. Προφανώς γιατί το ηλιακό μας σύστημα είναι μέσα σε μία τετρασδιάστατη μεμβράνη και δεν έχουμε καμία άμεση γνώση από τον πολυδιάστατο χώρο μεμβρανών ύλης και αντι-ύλης που μας περιβάλλει.
Βέβαια βάση μιας πιο ‘’επαφικής’’ οπτικής, κάθε διάσταση έχει 7 επίπεδα εξέλιξης και κάθε επίπεδο εμπεριέχει 12 εσωτερικές διαστάσεις. Όλοι οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος λειτουργούν μέχρι και την 4η διάσταση, με τις 3εις πρώτες να συμπεριλαμβάνονται στην επιφάνεια και στον εσωτερικό πυρήνα του πλανήτη, ενώ τη 4η διάσταση να βρίσκεται λίγο πάνω από την επιφάνεια, στο λεγόμενο «αιθερικό πεδίο».
 

Όπως το φυσικό σώμα διαθέτει το αιθερικό και το αστρικό σώμα, έτσι και ο κάθε πλανήτης έχει το δικό του αιθερικό και αστρικό πεδίο. Οπότε, όταν λοιπόν μεταβούμε στο επόμενο επίπεδο ολοκληρωτικά -στο επίπεδο της 5ης διάστασης- θα μας αποκαλυφθεί ένα νέο σύμπαν, ένα νέο Ηλιακό σύστημα με περισσότερους αιθερικούς πλανήτες, μία νέα Γη και μία καινούργια ζωή μαζί με τα συμπαντικά αδέρφια μας, που στη παρούσα φάση ο μικρός μας εγκέφαλος δεν μπορεί, ούτε καν να φανταστεί!
Πώς όμως θα μεταβούμε σε αυτή τη 5η διάσταση; Πολλοί ερευνητές και μελετητές του εναλλακτικού χώρου ισχυρίζονται ότι σε αυτό θα μας βοηθήσει μία υπαρκτή αίσθηση του σύμπαντος, που κινείται μέσα σε όλες τις μεμβράνες των διαστάσεων και ονομάζεται ακουστική ή ήχος! Στη περίπτωσή κάποιων μουσικών δημιουργών, μέσα από ήχο-πληροφορίες μίας ψαγμένης αρμονικής ψυχεδελικής μουσικής, που θα μπορέσει να ξεκλειδώσει τα σφραγισμένα κομμάτια στο ανενεργό 92% του εγκεφάλου μας, ώστε να μπορέσουμε να δούμε πιο πέρα, αποκωδικοποιώντας μια πενταδιάστατη αίσθηση οπτικής. 

(Έρευνα: Harris Koutsiaftis)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου